SpecHealth


Klubbens begrundelse for at nominere netop denne virksomhed:

Indstillet af Hornbæk Rotary klub
Link til virksomhedens hjemmeside: spechealth.dk
Video krediteret SpecHealth ApS og med tilladelse redigeret af Design By Witt

SpecHealt ApS motiveres af klubben blandt andet ved:
SpechHealth er en nystartet virksomhed fra 2022. Virksomheden tilbyder osteapati, en behandlingsform, som blev sundhedsautoriseret i 2018.
Det er gået stærkt med tilstrømningen af kunder, så antallet af behandlere nu er udvidet fra to til fire. Samtidig har SpecHealth nu fire klinikker i Nordsjælland med en femte på vej. Sidstnævnte med særligt fokus på kvinder, der oplever smerter og andre senfølger efter fødsel ved kejsersnit.
SpecHealth skiller sig som nystartet virksomhed ud ved at sætte fokus på det oversete problem i det danske sundhedsvæsen, at der ikke findes faste procedurer for efterbehandling eller genoptræning for kvinder, der føder ved kejsersnit.
Over 20 procent af alle fødsler sker i dag ved kejsersnit, som ofte efterlader de pågældende kvinder med senfølger som smerter i hofte og nakke, migræne og endog nedsat fertilitet.
Disse problemstillinger er SpecHealth specialiseret i at behandle og har for nylig indrettet en specialklinik i Helsingør for netop efterbehandling af kejsersnit.
SpecHealth har på kort tid oplevet en overraskende stor succes og stor vækst. SpecHealth behandler alle typer smerter, men er i gang med at opdyrke en hel speciel niche for kvinder, der har født ved kejsersnit.

Hvis du synes denne deltager skal vinde, så klik på knappen "Stem" - du kan kun stemme på én iværksætter.